Protein

EgyedülállÓan gazdag NÖVÉNYI FEHÉRJEForrás EGYETLEN NÖVÉNYBŐL

 

A fenyőmag PROTEIN egy kiváló minőségű szuperélelmiszer, növényi fehérjeforrás. 
Ez az egyetlen protein, amely csak egy növényi alapanyagból készül. Mégis mindent tartalmaz ami egy fejlődő vagy aktív mozgást végző szervezetnek biztosítani kell. 

 

A fenyőmag PROTEINRŐL:

Energiaérték / 100g

370 kcal | 1550 kJ

Tápérték

fehérjék: 45 g
zsír: 10 g
szénhidrát: 10 g

Mentes

Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, laktózt, szóját, glutént és GMO-kat, aromát, színezéket, tartósítószereket és egyéb adalékanyagokat. Teljesen vegyszermentes.

Összetétel és Tápanyagtartalom

A fenyőmag PROTEIN 10 nem esszenciális és 8 esszenciális aminosavat tartalmaz a BCAA elágazóláncú aminosavakkal együtt melyek elengedhetetlenek az izomépítéshez és a szövetek regenerációjához. Az aminosavak fontos szerepet játszanak az enzimek szintézisében az idegrendszer egészségére az izomrendszerek, hormonok termelésére, valamint a szervezet összes sejtszerkezetének fenntartására. Ezért a PROTEIN a fitneszrajongók és sportolók táplálkozásának fontos részét képezik.
Jelentős az Omega – 3,6,9 zsírsav tartalma. Kiemelkedően magas az E-vitamin tartalma is. Mindezek kulcsfontosságúak az agy- és szív – érrend -szer egészsége szempontjából. A fenyőmag PROTEIN tartalmazza a B-vitaminok teljes spektrumát (B1, B2, B3, B5, B6, B9), melyek nélkülözhetetlenek az energiaellátásban és a sejtműködésben. Emellett gazdag magnéziumban, cinkben, vasban és mangánban, melyek fontosak az immunrendszer megfelelő működésé-hez és a sejtek védelméhez. A fenyőmag PROTEIN saját rostban is gazdag. A 29% élelmi rost elősegíti a súlykorrekciót, javítja az emésztést, szabályozza a vércukor- és koleszterinszintet.

 

 

100g

25g

*RBÉ

Energia

370 kcal / 1550 kJ

93kcal / 388kJ

4 %

fehérje

45 g

11 g

15 %

zsír

10 g

3 g

3 %

szénhidrát

10 g

3 g

1 %

rost

29 g

7 g

24 %

Előállítás

A kézzel szedett, gondosan válogatott tobozokból kipergetett magvakat a ma ismert legmodernebb, teljesen vegyszermentes technológia segítségével préselik. Az úgynevezett szuperkritikus CO2 extrakció során maximum 37C fokon kinyert olajban veszteség nélkül megmaradnak a vitaminok és nyomelemek. A préselt mag több őrlési fokozat legvégén válik folyadékban jól oldódó, kellemes aromájú, a szervezet számára könnyen emészthető természetes magfehérjévé. Három kilogramm magból készül egy kilogramm tömény PROTEIN.  

Fenyőmag PROTEIN

 

Ideális választás vegetáriánusok számára, mivel kiváló alternatívát jelent az állati eredetű fehérjék helyett. Emellett ajánlott azoknak, akik aktív életmódot folytatnak, és szeretnék támogatni az izomépítést és az egészséges táplálkozást. Különösen hasznos lehet azoknak, akik ételérzékenységgel küzdenek, például gluténérzékenység vagy tejfehérje-allergia esetén. A fenyőmag fehérje a fenyőmag összes előnyös tulajdonságának koncentrátuma. Teljesen természetes termék. Nincsenek vegyszerek az összetételben és a gyártásban.  Könnyen keverhető vízben, és ideálisan kombinálható növényi tejjel. Finom fehérjeturmixot készíthet, hozzáadhatja joghurthoz, gabonapelyhekhez, pékárukhoz, és kidolgozhatja saját finom és egészséges receptjeit. A cédrusfehérje természetes fehérjeforrás, vitaminok és ásványi anyagok. Nem tartalmaz laktózt, szóját, glutént és GMO-kat. Nem tartalmaz aromát, színezéket, tartósítószert vagy egyéb adalékanyagot. Cédrusfehérje – könnyen oldódik folyadékban, kellemes ízű és jól felszívódik a szervezetben. Kiszerelés: 300 g * Ellenjavallatok: egyéni intolerancia az összetevőkre, terhesség, szoptatás.

 

19700 Ft

18 készleten

Aminosavak

Esszenciális aminosavak

teljes mennyisége                                          10,5 g

Nem esszenciális aminosavak

teljes mennyisége                                          28,3 g

Lizin                                                                   1,1 g

Alanin                                                                  1,7 g

Metionin                                                           0,8 g

Arginin                                                                6,0 g

Aszparagin + Aszparagin sav                           3,5 g

Triptofán                                                           0,3 g

Hisztidin                                                              0,9 g

BCAA ( elágazó láncú aminosavak )

Glicin                                                                   1,9 g

Valin                                                              2,1 g

Glutamin + Glutaminsav                                  8,0 g

Leucin                                                            2,4 g

Prolin + Oxiprolin                                              1,8 g

Izoleucin                                                       1,3 g

Tirozin                                                                 1,2 g

Treonin                                                         0,9 g

Szerin                                                                   2,5 g

Fenilalanin                                                   1,6 g

Cisztin + Cisztein                                                0,8 g